it cz lt rb
ua fr pl en
se by
Feb 14

зьлева аўтар словаў, справа -- аўтар музыкі )

Аляксандар Рыбак — Небасхіл Эўропы (музыка — Аляксандар Рыбак, беларускі тэкст — Глеб Лабадзенка)
Зьмяшчаецца са згоды выканаўцы

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.