it cz lt rb
ua fr pl en
se by
Feb 15

даслана чытачом

Вiтаю, Глеб.
Дакладнаная iнфармацыя:на некаторых Гомельскiх АЗС перыядычна рэалiзуюць падмерзлае дызельнае палiва.
– АЗС-82 “Лукойл-Белоруссия” Гомельскi раен, п.Калiнiна (09.02.12г, увечары, тэмпература паветра была каля 15 С).
– АЗС-10 “Белоруснефть-гомельоблнефтепродукт” Чарнiгауская шаша, 9 км (15.02.12 ранiца, тэмпература паветра была каля 16 С).
Як даведацца, што палiва падмерзла – вельмi марудна адлiчваюцца паказчыкi на калонцы. З крану сцякае вадкасць у выглядзе геля. Трэба адразу спыняць запрауку.
Дарэчы у першым выпадку звярнууся са скаргай на гарачую лiнiю на сайце Лукойл – нiякага адказу.
Здаецца можа стпатрэбiцца такая iнфармацыя, каб людзi былi уважлiвымi.
Гаурыленка З. з Гомеля

 

PS Думаю, уважлівым трэба быць ня толькі гамельчукам, але і ўсім астатнім!

Тэгі:


10 Responses to “гамельчукам прадаюць падмерзлую салярку?..”

  1. 1. Kolt Says:

    Цитата с одного автомобильного форума:
    “Нашему человеку только дай пошуметь. Сперва заправятся с трактора потом линут 10 литров и кричат замерз  Вчере (15.02.12) гонял в Киев заправлялся на именно этой АЗС-82 “Лукойл-Белоруссия” Гомельскi раен, п.Калiнiна полный бак под пробку. Без всяких антигелей и керосина -18 пер по трассе Негде на прихватывало и не подмерзало”

  2. 2. Zmicer80 Says:

    Паважаны Кольт, гаворка iдзе аб адзiным выпадку – таму i пазначана дата i прыблiзны час. На АЗС-82 палiва было з калонкi №3. Аператар, што не ведае што прадае, цi нельга папярэдзiць??? Крыху уважлiвым трэ быць, спадар, якi “зауседы супраць”. Па-другое – я не запрауляю машыну палiвам “с трактора”.

  3. 3. Kolt Says:

    Если это единичный случай, то не стоит делать громких заголовков “гамельчукам прадаюць падмерзлую салярку” – раз, и утверждать, что это делается “перыядычна” – два. Не противоречьте в своих утверждениях хотя бы сами себе.
    В автоклубе, в котором я состою, много людей из Гомеля, большинство из них дизелисты, и ни разу от них небыло заявлений или даже намёков на то, что на их заправках льют “кисель” или что-то подобное. Поверьте, люди это знающие и машинку свою обижать не будут. А тем более молчать, учитывая, что на форуме существует даже “профильная” тема про жалобы на АЗС.
    В третьих – обратите внимание, что я всего лишь процитировал сообщение, то есть не являюсь его автором, а учитывая. что обсуждение этой новости заглохло на этом сообщении, значит информация ваша не подтвердилась. Если бы тема получила развитие, то я бы непременно здесь это указал. Поэтому тыкать мне внимательностью не в вашем положении.
    Здоровья вашему трактору.

  4. 4. Zmicer80 Says:

    Спадар кольт, вам не хапае выхавання абмяркоуваць тэму, i таму вы неуважлiвы. Адказ на скаргу па АЗС-82 я давяду да ведама карыстльнiкау i гэта будзе заканчэннем тэмы. А як назваць навiну вырашае аутар.

  5. 5. Kolt Says:

    Не вам судить о моём воспитании, если вы позволяете себе такие реплики.
    Если я в чём-то был неправ, то прошу указать. От нормального диалога, подтверждённого фактами я ещё никогда не отказывался, а наоборот – призываю вас к нему. Если всё, что вы можете ответить на мои, заметьте, аргументированные тезисы это “вам не хапае выхавання”, то мне вас искренне жаль. Верить вам оснований нет.

  6. 6. Zmicer80 Says:

    Я разумею, што не варта марнаваць час на адказ вам (у вас свая пазiцыя, цi вы проста выконваеце сваю працу),  але я маю прынцыповую пазiцыю – лiчу недапушчальным даводзiць нейкую iнф. да каго-небудзь, а таму ваш тон з самага пачатку мяне абурае. Я разумею, што слова “перыядычна” выказана без дадатковых доказау – мала хто мае чэкi пасля запраукi. Я iх маю. На АЗС-82 рэгулярна купляю дызпалiва – выдатная АЗС (так i  распавеу у скарзе), таму лiчу, што меу права быць папярэджаным аб дрэннай якасцi палiва (а не “киселя”, як перайначылi вы). На АЗС-10 папрасiлi прабачэння, таму i не зачапiла так. Я так разумею, што мабыць гэта звычайная справа, цi гэта адмысловае палiва для паляпшанай работы машыны? Залепку пра “трактор” я не каментую, гэта мабыць вельмi модна на форумах (i вельмi выхавана).

  7. 7. Kolt Says:

    Тракторами обычно называют дизели – шутя и с долей самоиронии.
    “Вадкасць у выглядзе геля” – это не кисель?
    Я не могу понять, почему такую резкую отрицательную реакцию у вас вызвало уточнение, что “один раз” – это не “перыядычна”? Кроме того, я привёл доказательства, что заправка хорошая (по крайней мере, не плохая), что вы подтвердили последним своим комментарием. Поэтому суть спора остаётся для меня загадкой.
    Мне кажется, что вам просто обидно, что ваши слова не принимают на веру, хотя это как раз и нормально – проверять информацию.
    И не стоит опять намекать на мою невоспитанность или принадлежность к структурам – это ставит вас в один ряд с “змагарамi” в худшем смысле этого слова.

  8. 8. Zmicer80 Says:

    Прыводжу сканаграму адказа з
    Лукойла на скаргу.

    Улiчваючы, што разлiваецца усе з адной базы, цяпер
    запрауляюся на любой АЗС. Акрамя Лукойл ). Залiваю палiва пасля сваеасаблiвай праверкi (папярэдне
    круху дастаушы «пiсталет»).
    Ваджу з сабой фотакамеру. Але усе гэта зразумела актуальна для перыяду маразоу.
    Ды цi актуальна
    увогуле, разлiчваць на
    сумленне гэтых гiгантау…

  9. 9. Kolt Says:

    Без доказательств не вины.

  10. 10. Zmicer80 Says:

    Да, няма вiны, таму трэ быць уважлiвым. У гэты асноуны сэнс паведамлення.

Leave a Reply